Home > Korėja, Mokslai > Kas pas mane vyksta

Kas pas mane vyksta

September 24, 2009 Leave a comment Go to comments

Jau seniai nieko nerašiau. Ne todėl, kad nėra ką, bet todėl, kad jau matyt pripratau prie naujo gyvenimo būdo ir neatrodo, kad vyksta kažkas ypatingo.

Praeitą šeštadienį buvau Asian Song Festival. Su Milda nusprendėm pasižiūrėti, kas tai per daiktas. Ištvėrėm dvi valandas, nes nebegalėjom pakęsti popso ir klykiančių paauglių ;)

Studento pažymėjimasPradėjau lankyti tekvondo ir labai tuo džiaugiuosi! Jaučiu, kad kelienas praktiškai sveikas ir esu pilna jėgų. Prisiminiau, kad per tongilmudo mokėmės visus spyrius iš tekvondo, todėl man gana lengva. Šiandien per treniruotę šiek tiek lengvai sparinomės, tai pas mane aišku net nuo menkiausių prisilietimų atsirado mėlynės.

Prieš beveik dvi savaites mūsų korėjiečių kalbos grupę padalijo pusiau ir vieną dalį prijungė prie antro lygio mainų studentų, o mūsiškę prie trečio lygio mainų studentų. Bet mes aišku vėl nepatenkinti. Nes grupėse beveik po 20 žmonių ir antrame lygyje, pasak buvusių klasiokų, mokosi visiški „bėzdariai“. Taigi po Čiusoko, nuo spalio 5 d. mus vėl sujungs į vieną grupę ir mokys trečio lygio :) Jaučiu, kad mano korėjiečių kalbos žinios smarkiai sumenko, nes naujos gramatikos ir naujo žodyno daug, norisi panaudoti, o neišeina, todėl vos ką pramekenu.

Spalio 1 d. su Martynu ir Karina plaukiam į Japoniją, jėėė! Už kiekvieną ne Korėjoje prabūtą dieną nuskaičiuos po 30$, nu bet nieko, išgyvensiu. Svarbiausia, kad susitiksiu su Ruomiu :)

Su klasiokais nusprendėm savaitgaliais rinktis pas ką nors namie, kur yra virtuvė, ir gaminti vakarietišką maistą. Reikės kaip nors pabandyti išvirti cepelinų :) Martynui pavyko, pavyks ir man. Fighting! he he…

Blogged with the Flock Browser
Categories: Korėja, Mokslai
  1. September 24, 2009 at 4:06 pm

    Le Japon semble très bon pour moi, Bonne chance!

  2. Darius Damalakas
    September 25, 2009 at 11:37 am

    ye ye

  3. September 28, 2009 at 2:04 pm

    O vardą naują sugalvojai, Kri ?
    Ilgam į Japan’iją ?

  4. Evelina
    September 28, 2009 at 10:10 pm

    kaip keistai skamba, kai vadini cepekus vakarietišku maistu xD
    smagiai tu ten gyveni..
    o man tai kaip tik kažkaip tik pakilo korėjiečių kalbos lygis. ne tai, kad labai ten pradėjau kažką mokintis, bet tiesiog skaityt ir rašyt laiškus. ir kažkaip daug geriau, nei pirma buvo. bet kalbėt spėju vis tiek nemokėčiau. nes rašyt ir kalbėt man kažkaip tie skilai atskirai developina :D
    daugiau nuotraukų.
    ir parvežk man ką nors iš Japonijos :D please!

  1. No trackbacks yet.

Leave a comment