Home > Korėja, Maistas > Pradedama nauja skiltis – korėjietiško maisto gaminimas

Pradedama nauja skiltis – korėjietiško maisto gaminimas

Praeitų metų lapkričio 16-ąją, o būtent per toostis.com pirmąjį gimtadienį, su Giedriumi pradėjome kalbėtis apie korėjietišką maistą ir kaip mes jo pasiilgome. Su Giedriumi mes susipažinome Korėjoje, nors pasirodo, jog baigėme tą pačią gimnaziją Klaipėdoje. Žodžiu taip bekalbėdami nusprendėme pabandyti kada nors pasigaminti ko nors korėjietiško. Pirmasis bandymas įvyko po kelių mėnesių ir nuo tada jau spėjome išbandyti keletą patiekalų. Atėjo momentas, kai prireikė visas tas žinias ir bandymų metu įgautą patirtį užrašyti taip, kad nepamirštume patys ir kad būtų naudinga kitiems, ypač Lietuvoje.

Maistas

Taigi pradėsiu užrašinėti mūsų bandytus receptus su nuotraukomis ir patarimais, kur gauti reikalingų produktų (dažniausiai tiesiog rašysiu, kad reikalingų produktų Lietuvoje nėra). Pirmasis įrašas bus skirtas patiekalui, kurį korėjiečiai valgo kasdien pusryčiams, pietums ir vakarienei. Ne, tai ne ryžiai – tai kitas populiariausias patiekalas – kimči ;-)

Beje, lauksime klausimų, patarimų ir pasiūlymų. Būtų malonu atrasti ir kitų, bandančių pasigaminti Azijietiškų ir ypač Korėjietiškų patiekalų :-)

Categories: Korėja, Maistas
  1. April 9, 2010 at 1:50 am

    ну и ? продолжить не пора ? :-)
    И желательно с рекомендациями по замене корейских ингридиентов на общедоступные.

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: